okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość

Anders, Elżbieta, Grabowski, Tadeusz Redakcja., Kijowski, Jacek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe higiena, Mięso drobiowe technologia, Podręcznik

Autor
Anders, Elżbieta
Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Kijowski, Jacek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
(075.8)
614.3
637.5
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena
Mięso drobiowe technologia
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
020
%a 9788320436013
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 637.5
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość /
250
%a Wyd. 1. (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena
650
%a Mięso drobiowe %x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Grabowski, Tadeusz %e Redakcja.
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59