Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Kijowski, Jacek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena
Mięso drobiowe technologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
245
%a Mięso i przetwory drobiowe :
%b technologia, higiena, jakość /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe
%x higiena
650
%a Mięso drobiowe
%x technologia
700
%a Grabowski, Tadeusz
%e Redakcja.
700
%a Kijowski, Jacek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59